Paras kahviautomaatti työpaikalle (2023)

Työpaikka – paikka, jossa innovaatiot syntyvät, ideat muotoutuvat ja projektien edistymistä juhlitaan. Se on myös paikka, jossa usein tarvitaan pientä piristystä keskellä kiireistä päivää. Siinä missä työtehtävät voivat olla moninaisia, yksi asia on varmaa: kahvi on monelle elinehto, joka auttaa pitämään ajatukset kirkkaina ja mielialan korkealla.

Kahviautomaatti työpaikalla ei ole pelkästään käytännöllinen lisävaruste, vaan se voi olla myös yrityksen salainen ase tuottavuuden ja työntekijöiden tyytyväisyyden parantamiseksi. Se on se pieni lähde, josta voi nauttia kupin kahvia juuri silloin kun sitä eniten kaipaa, ilman tarvetta poistua työpaikalta.

Tässä artikkelissa tutustumme syvemmin siihen, miksi kahviautomaatti työpaikalle on enemmän kuin pelkkä kone – se on investointi parempaan työympäristöön ja tuloksellisempaan organisaatioon.

Kahviautomaatti Dr. Coffee ”F3 Plus”

”F3 Plus” on uuden sukupolven ammattimainen kaupallinen malli, jossa on entistäkin korkeampi tehokkuus ja toiminnallisuus sekä poikkeuksellisen suuri haudutusnopeus.

Jura kahviautomaatti”Z10”

Valitse jopa 32 erilaisen juman joukosta, joista kaikkia voi valmistaa ainoastaan napinkosketuksella – täyteläisestä ja tukevasta espressosta pehmeään latteen saakka.

Siemens plus s700 kahviautomaatti

Tämä huippuluokan täysautomaattinen Siemens ”EQ9 Plus Connect s700” kahdella integroitulla kahvimyllyllä kutsuu sinua nauttimaan barista-laadun kahvijuomia työpaikallasi. 

Kahvikone Dr. Coffee Minibar S1

Dr. Coffee Minibar S1 on tyylikäs ja monipuolinen kahviautomaatti, joka tarjoaa korkealaatuisen kahvinautinnon yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja moderniin muotoiluun.

Mikä on paras kahviautomaatti?

Kun kyseessä on kahviautomaatti työpaikalle, laadukas ja luotettava kone on avainasemassa. Tarkastellaan nyt neljää erinomaista vaihtoehtoa: Dr. Coffee ”F3 Plus”, Jura ”Z10”, Siemens plus s700 ja Dr. Coffee Minibar S1.

Dr. Coffee ”F3 Plus”:

 • Parhaat puolet: Dr. Coffee ”F3 Plus” on erinomainen kahviautomaatti työpaikalle useista syistä. Se tarjoaa laajan valikoiman kahvijuomia yhden napin painalluksella, mikä tyydyttää monien erilaisten kahviharrastajien makumieltymykset. Lisäksi se on nopea ja tehokas, mikä on tärkeää kiireisessä työympäristössä.

Jura kahviautomaatti ”Z10”:

 • Parhaat puolet: Jura ”Z10” on toinen hieno vaihtoehto, joka tarjoaa laadukkaita kahvijuomia. Se on erityisen tunnettu maitovaahto-ominaisuuksistaan, mikä tekee cappuccinoista ja latteista nauttimisesta vaivatonta.

Siemens plus s700 kahviautomaatti:

 • Parhaat puolet: Siemens plus s700 on suunniteltu moderniin työympäristöön. Se tarjoaa laajan valikoiman juomia ja sillä on selkeä kosketusnäyttö, joka tekee käytöstä helppoa.

Kahvikone Dr. Coffee Minibar S1:

 • Parhaat puolet: Dr. Coffee Minibar S1 on kompakti vaihtoehto, joka sopii pieneen tilaan. Se tarjoaa luotettavasti laadukasta kahvia ja on helppo käyttää.

Miksi kaikista paras kahviautomaatti on Dr. Coffee ”F3 Plus”

Dr. Coffee ”F3 Plus” erottuu monipuolisuudellaan, nopeudellaan ja laadullaan. Se tarjoaa laajan juomavalikoiman, joka tyydyttää monien työntekijöiden erilaiset makumieltymykset. Nopea valmistusaika varmistaa sen, että kahvi on aina saatavilla kiireisissäkin hetkissä.

Lisäksi sen luotettavuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan työpaikalle. Kaiken kaikkiaan Dr. Coffee ”F3 Plus” yhdistää monipuolisuuden, nopeuden ja laadun, mikä tekee siitä ylivoimaisen valinnan kahviautomaatiksi työpaikalle.

Paras kahviautomaatti työpaikalle

1. Kahviautomaatti Dr. Coffee ”F3 Plus”

”F3 Plus” on uuden sukupolven ammattimainen kaupallinen malli, jossa on entistäkin korkeampi tehokkuus ja toiminnallisuus sekä poikkeuksellisen suuri haudutusnopeus.

Kosketa vain värikosketusnäyttöä ja nauti kuumasta tai kylmästä maitovaahdosta, joka syntyy muutamassa sekunnissa! Verrattoman tuottavuuden ja virheettömän laadun varmistamiseksi ”F3 Plus” on varustettu kahdella sisäänrakennetulla keraamisella myllyllä, kahdella vesipumpulla ja kahdella erillisellä lämmityselementillä varustetulla haudutusjärjestelmällä.

Edistynyt teknologia sekä lisäsäiliöitä kahvipavuille ja muille ainesosille takaavat laajan juomavalikoiman. Kaikin puolin todella poikkeuksellinen, tämä kahvinkeitin sopii täydellisesti kahviloihin, kahvikioskeihin, hotelleihin, leipomoihin, liikkeisiin ja muihin yrityksiin, joissa tarjoillaan jopa 300 kuppia kahvia päivässä.

Sisäänrakennetun maitopumpun avulla voit nauttia hienosta maitovaahdosta, jonka koostumus on säädettävissä. Voit valmistaa sekä kylmät että kuumat lattet peräkkäin vain minuutissa, ilman taukoja välissä ja ilman ajanhukkaa.

Dr. Coffee auttaa sinua tekemään yrityksestäsi entistä tehokkaamman! Erilliset boilerit, sisäänrakennettu kaksoisvesipumppujärjestelmä ja moderni maitopumppu takaavat kaikki suuremman nopeuden ja tasaisen tuottavuuden, kun taas edistyneet tekniikat pitävät sinut ajan tasalla kaikista teknisistä toimenpiteistä.

Plussat:

 • 12kk takuu
 • Todella nopea
 • Automaattinen puhdistusohjelma 
 • Todella helppo käyttää

2. Kahviautomaatti JURA ”Z10 Diamond White”

Uusi ”JURA Z10” kahvikone esittelee mahdollisuuden nauttia sekä kuumista että kylmistä juomista. Valitse jopa 32 erilaisen juman joukosta, joista kaikkia voi valmistaa ainoastaan napinkosketuksella – täyteläisestä ja tukevasta espressosta pehmeään latteen saakka. Uusimpien intgroitujen teknologioiden ansiosta kahvikonetta voi sanoa todelliseksi Sveitsiläisen tekniikan mestariteokseksi.

Uudella elektronisella hallinnalla Product Recognising Grinder (P.R.G.) tunnistaa valitun juoman hetkessä ja valitsee tarkalleen siihen sopivan jauhatuksen. Sen lisäksi ”JURA” esittelee mullistavan kylmän kahvin uuttamisteknologian Cold Extraction Process. Kylmän kahvijuoman valitessa, kylmä vesi pusketaan hitailla, korkeapaineisilla pulsseilla vastajauhetun kahvin läpi. Näin valmistetaan suositummat cold brew kahvijuomat. Sellaiset juomat antavat sinulle energialatauksen, mutta ne ovat myös virkistävät ja erittäin maukkaat.

Moitteeton laatu, kestävyys, luotettavat materiaalit ja erittäin tarkka tekniikka- kaikki takaavat sekä täydellisen kahvinvalmistuksen että laitteen designin. Huolellisesti valmistettu, kupera alumiinista esipaneeli on todistus korkeimmasta käsityötaidosta.

Elegantti aaltomainen vesitankin muotoilu ja suodatinkotelon harmoniset linjat ovat vielä kaksi esimerkkiä erityisestä huomiosta, jota on kiinnitetty kahvikoneen jokaiseen osaan. Kun kaikki on niin hyvin suunniteltu, jokainen ”JURA” kahvikoneen vierellä vietetty hetki on helppoa.

Plussat:

 • 24 kk takuu
 • Huolto-ohjelmat (Puhdistusohjelma)
 • Mukaan tulee 6kg kahvia
 • Voit ohjata kahviautomaattia puhelinsovelluksella

3. Siemens kahviautomaatti (EQ.9 plus s700)

Tämä huippuluokan täysatomaattinen Siemens ”EQ9 Plus Connect s700” kahdella integroitulla kahvimyllyllä kutsuu sinua nauttimaan barista-laadun kahvijuomia kotonasi tai työpaikallasi. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta nautit erinomaista kahvin valmistusprosessia ja barista-tapaisia kahvijuomia. Tutki ja nauti monipuolista ja rikasta kahvimaailmaa helposti kotona.

”Barista Mode”- funktio antaa sinun valita toivottu vahvuus, koko, lämpö, kahvi/maito suhde ja jopa jauhatusnopeus jokaiselle kahvijuomalle, mitä haluat valmistaa. Parhaan laadun kahvin nauttiminen kotona ei ole koskaan ollut helpompaa.

iAroma-järjestelmä yhdistää eri elementit, mikä saa ne toimimaan yhdessä, jotta kahvilla olisi täydellisin aromi ja maku. Suorituskykyinen, luotettava keraaminen mylly jauhaa kahvipavut tasaiseksi säilyttäen parhaat aromi- ja makuominaisuudet. SensoFlow-älykäs lämmitinjärjestelmä varmistaa optimaalisen ja tasaisen juomalämpötilan. 19 barin paine. Laadukas uutinyksikkö on erittäin nopea ja helppo puhdistaa.

Plussat:

 • Hyvät arvostelut
 • Tupla säiliö
 • edullinen

Miinukset:

 • Puhdistus vaatii perehtymistä ja säännöllisyyttä

4. Kahvikone Dr. Coffee Minibar S1

Dr. Coffee Minibar S1 on kahvikone, joka tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen kahvinautinnon yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja helppokäyttöisyyteen.

Tämä kahvikone on suunniteltu sopimaan täydellisesti niin kotikeittiöihin kuin toimistotiloihin tarjoten laadukkaan kahvivalmistuksen monipuolisilla vaihtoehdoilla.

Seuraavassa on tarkempi tuoteseloste Dr. Coffee Minibar S1 -kahvikoneesta:

Tekniset Tiedot:

 • Kahvityypit: Dr. Coffee Minibar S1 tukee laajaa valikoimaa kahvijuomia. Voit valmistaa perinteistä suodatinkahvia, voimakkaita espressoja, kermaisia cappuccinoja ja samettisia latteja, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen kahviautomaatin.
 • Kapasiteetti: Vaikka kyseessä on kompakti kahvikone, se tarjoaa riittävän suuren vesisäiliön ja kahvinsäiliön, jotta voit palvella useita ihmisiä ilman jatkuvaa täyttöä. Tämä on erityisen hyödyllistä toimistoissa tai perheissä, joissa kahviajuovia on useita.
 • Käyttöliittymä: Dr. Coffee Minibar S1 on varustettu selkeällä ja helppolukuisella kosketusnäytöllä, joka tekee kahvin valmistuksesta intuitiivista ja vaivatonta. Valitse haluamasi juoma ja mukauta sen vahvuus sekä lämpötila helposti.
 • Lämpötilan Säätö: Tämä kahvikone mahdollistaa lämpötilan säädön, joten voit valmistaa kahvisi juuri sellaisena kuin haluat. Lämpimästä ja hellävaraisesta makuun sopivaan lämpötilaan, sinulla on täysi kontrolli.
 • Maidonvaahdotus: Dr. Coffee Minibar S1 tarjoaa automaattisen maidonvaahdotusjärjestelmän, joka tuottaa pehmeää ja kermaista maitovaahtoa. Tämä on olennaista cappuccinon ja latten ystäville.
 • Puhdistusjärjestelmä: Koneessa on älykäs puhdistusjärjestelmä, joka ilmoittaa, milloin on aika suorittaa puhdistus- ja huoltotoimenpiteitä. Tämä takaa koneen pitkäikäisyyden ja kahvin laadun säilymisen.

Parhaat Ominaisuudet:

 • Monipuolisuus: Dr. Coffee Minibar S1 mahdollistaa useiden erilaisten kahvijuomien valmistuksen yhdellä koneella, mikä tyydyttää erilaisia makumieltymyksiä.
 • Tyylikäs Muotoilu: Kompakti ja moderni muotoilu tekee tästä kahvikoneesta hienon lisän keittiöön tai toimistoon.
 • Laatu Kahvissa: Kahvikoneen huolellinen suunnittelu ja tarkat säädöt takaavat, että saat aina korkealaatuista kahvia juuri haluamallasi tavalla.
 • Käyttömukavuus: Intuitiivinen kosketusnäyttö tekee kahvin valmistuksesta helppoa ja nopeaa, oli käyttäjä sitten kokenut barista tai aloittelija.
 • Maidonvaahdotus: Automaattinen maidonvaahdotus tekee erikoiskahvijuomien valmistuksesta vaivatonta ja antaa niille aitoa kahvilaatua.
 • Puhdistus ja Ylläpito: Koneen älykäs puhdistusjärjestelmä varmistaa, että huoltotoimenpiteet suoritetaan oikea-aikaisesti, mikä pidentää laitteen käyttöikää ja takaa aina puhtaan maun.

Dr. Coffee Minibar S1 on ihanteellinen valinta kaikille, jotka arvostavat kahviautomaatin monipuolisuutta, laadukasta kahvia ja helppokäyttöisyyttä. Tämä kahvikone tarjoaa kaiken tarvittavan täydelliseen kahvinautintoon ja sulautuu tyylikkäästi osaksi minkä tahansa ympäristön sisustusta.

Miten valita kahviautomaatti työpaikalle?

1. Käyttäjämäärä: Kahviautomaatin valinnassa on tärkeää ottaa huomioon päivittäinen kahvinjuojien määrä työpaikalla. Suuri käyttäjämäärä edellyttää automaatilta suurempaa kapasiteettia ja nopeutta, jotta kaikki saavat kahvinsa riittävän nopeasti. Toisaalta pienemmät työyhteisöt voivat hyvin tulla toimeen kompaktimmalla automaatilla.

2. Kahvivalikoima: Kahvijuomien monipuolisuus voi olla tärkeää, varsinkin jos työntekijöillä on erilaisia makumieltymyksiä. Automaatilta kannattaa odottaa kykyä valmistaa suodatinkahvin lisäksi myös espresso-pohjaisia juomia, kuten cappuccinoa tai lattea. Näin varmistetaan, että kaikki saavat haluamansa juoman.

3. Huolto ja puhdistus: Kahviautomaatti tulee puhdistaa säännöllisesti pitääkseen yllä kahvin laadun ja koneen tehokkuuden. Työpaikalla helppo puhdistusjärjestelmä on erityisen tärkeä, sillä se säästää aikaa ja vaivaa kiireisessä ympäristössä. Automaatin huolto-ohjeet ja tarvittavien varaosien saatavuus on myös syytä selvittää.

4. Kapasiteetti ja nopeus: Kapasiteetin ja nopeuden on oltava riittävät, jotta kaikki työntekijät saavat kahvinsa ilman turhia odottelua. Valitse automaatti, joka pystyy valmistamaan kahvia tarvittavan määrän nopeasti, erityisesti kiireaikoina. Tämä varmistaa, että kahvi ei muodostu pullonkaulaksi työpaikan tehokkuudelle.

5. Käyttöliittymä ja helppokäyttöisyys: Kahviautomaatin käyttöliittymän tulisi olla selkeä ja helppokäyttöinen kaikille työntekijöille, riippumatta siitä, ovatko he kahviammattilaisia vai satunnaisia käyttäjiä. Monimutkaiset ja vaikeasti ymmärrettävät toiminnot voivat aiheuttaa turhia ongelmia ja hidastaa työntekijöiden päivittäistä rutiinia.

6. Tilankäyttö ja muotoilu: Kahviautomaatin tulee sopia työpaikan tilaan ja muotoiluun. Se ei saa olla esteenä liikkeelle työpaikalla, mutta sen tulisi myös olla visuaalisesti houkutteleva ja sopia sisustukseen. Joissain tapauksissa voidaan harkita räätälöityjä muotoiluratkaisuja, jotka sopeutuvat työympäristöön.

7. Vesi- ja jätteenkäsittely: Kahviautomaatin tulee olla varustettu helposti täytettävällä vesisäiliöllä ja tehokkaalla jätteenkäsittelyjärjestelmällä. Veden syöttöjärjestelmän on oltava kätevä ja huomioitava veden laatu, ja jätteenkäsittelyn tulee olla siisti ja helppo työpaikan ylläpidon kannalta.

8. Hinta ja budjetti: Kahviautomaatin hankintaan on asetettava budjetti, joka ottaa huomioon työpaikan tarpeet ja resurssit. Laadukas automaatti voi olla investointi, joka tuottaa pitkällä aikavälillä säästöjä ja parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä.

9. Takuu ja asiakaspalvelu: Tarkista valmistajan tarjoama takuu ja asiakaspalvelun saatavuus. Hyvä takuu voi olla tärkeä, jos automaatissa ilmenee ongelmia, ja tehokas asiakaspalvelu voi auttaa ratkaisemaan mahdolliset huolto-ongelmat nopeasti.

10. Kokeilu ja palautusoikeus: Jos mahdollista, harkitse kahviautomaatin kokeilemista ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tämä voi auttaa välttämään yllätyksiä ja varmistamaan, että valittu automaatti todella vastaa työpaikan tarpeita. Tarkista myös myyjän palautuskäytännöt, jotta voit tarvittaessa vaihtaa tai palauttaa automaatin.

Oikein valittu kahviautomaatti voi parantaa työympäristöä, lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tehostaa työpaikan toimintaa. On tärkeää tehdä huolellinen suunnittelu ja harkinta, jotta valittu automaatti vastaa täysin työpaikan tarpeita ja odotuksia.

Yhteenveto

Kahviautomaatit työpaikalle ovat olennainen osa modernia työympäristöä, tarjoten työntekijöille nopean ja kätevän tavan nauttia herkullisesta kahvista. Tässä yhteenveto keskeisistä seikoista kahviautomaattien valinnassa ja niiden roolista työpaikoilla:

 • Valinta parhaasta kahviautomaatista: Parhaan kahviautomaatin valinta riippuu työpaikan tarpeista. Tärkeitä tekijöitä ovat käyttäjämäärä, juomavalikoima, puhdistusominaisuudet ja budjetti. Dr. Coffee “F3 Plus” erottuu monipuolisuutensa, helppokäyttöisyytensä ja suuren kapasiteettinsa ansiosta, mikä tekee siitä vahvan vaihtoehdon.

 • Kahvijuomien monipuolisuus: Laadukkaat kahviautomaatit pystyvät valmistamaan monenlaisia kahvijuomia, kuten suodatinkahvia, espressoja, cappuccinoja ja latteja. Tämä mahdollistaa erilaisten makumieltymysten tyydyttämisen.

 • Puhdistus ja ylläpito: Kahviautomaatin säännöllinen puhdistus ja huolto ovat tärkeitä, jotta varmistetaan kahvin laatu ja koneen tehokkuus. Dr. Coffee “F3 Plus” helpottaa tätä prosessia ilmoittamalla tarvittavista huoltotoimenpiteistä.

 • Turvallisuus: Turvallisuus on olennainen asia kahviautomaattien käytössä. Tulee noudattaa valmistajan antamia ohjeita, kuten oikeanlaista sijoittelua ja asianmukaista huoltoa, ja sähköasennukset tulee suorittaa ammattilaisen toimesta.

 • Kahviautomaatin rooli työpaikalla: Kahviautomaatti työpaikalla ei tarjoa pelkästään herkullista kahvia, vaan se voi myös lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä, parantaa työtehokkuutta ja luoda sosiaalisia hetkiä työpaikan arkeen.

Kahviautomaatti työpaikalle voi olla investointi, joka tuo monia etuja. Oikein valitulla kahviautomaatilla voit tarjota herkullista kahvia työntekijöillesi ja parantaa työpaikan ilmapiiriä sekä tehokkuutta. Dr. Coffee “F3 Plus” on yksi vahvimmista vaihtoehdoista tässä kategoriassa, ja sen avulla voit tarjota laadukasta kahvia monipuolisesti ja kätevästi työpaikallasi.

FAQ Kahviautomaatti työpaikalle

Parhaan kahviautomaatin valinta työpaikalle riippuu useista tekijöistä, mutta yksi vahva ehdokas on Dr. Coffee “F3 Plus”. Tämä kahviautomaatti tarjoaa laadukkaita kahvijuomia monipuolisesti, mukaan lukien suodatinkahvia, espressoja, cappuccinoja ja latteja. Sen suuri kapasiteetti varmistaa, että se palvelee hyvin myös suurempia työyhteisöjä.

Suuressa työpaikassa, jossa on paljon kahvinjuojia, voi olla järkevää harkita useampaa kahviautomaattia. Dr. Coffee “F3 Plus” voi olla erinomainen vaihtoehto tällaisissa ympäristöissä, sillä sen monipuolisuus ja nopeus takaavat sen, että kaikki saavat kahvia vaivattomasti.

Dr. Coffee “F3 Plus” -kahviautomaatti pystyy valmistamaan laajan valikoiman kahvijuomia. Se tarjoaa perinteisen suodatinkahvin lisäksi espressopohjaisia juomia, kuten cappuccinoa ja lattea. Tämä monipuolisuus mahdollistaa erilaisten makumieltymysten tyydyttämisen.

Puhdistusväli riippuu käytön määrästä, mutta yleinen suositus on puhdistaa kahviautomaatti noin kerran kuukaudessa. Dr. Coffee “F3 Plus” helpottaa tätä prosessia ilmoittamalla, milloin on aika suorittaa puhdistus ja huoltotoimenpiteet, mikä tekee ylläpidosta vaivatonta.