Paras kahvikone yritykselle

Kuvittele tämä: Vilkas kahvila, jossa on tasaista asiakasvirtaa, keskustelun lempeä murina ja vastakeitetyn kahvin leijuva tuoksu. Tästä pienten kahviloiden unelmat on tehty. Ja olet päättänyt herättää tämän vision henkiin avaamalla kahvilan. Tai ehkä päivität kahvilasi panimolaitteita.

Kiitos! Ihmiset maailmalla voi aina käyttää muutaman lisäannoksen espressoa.

Miksi luottaa meihin?

Olemme alan veteraaneista ja intohimoisista kahvinharrastajista koostuva yhteisö, joka tutkii, testaa ja kouluttaa kahvialaan liittyviä ongelmia ja parannuksia.Yhteisönä pyrimme yksinkertaistamaan markkinoiden väärää tietoa, jotta voit tehdä tietoisempia päätöksiä kahvilaitteiden valinnassa ja ostamisessa sekä koti- että kaupalliseen käyttöön.

Riittää, kun sanot, että etsit kaupallista kahvinkeitintä yrityksellesi. Älykkäänä kahviyrityksen omistajana tiedät, että parempiin laitteistoihin sijoittaminen on ratkaisevan tärkeää tulojen ansaitsemiseksi ja ihmisten koukuttamiseksi kahvin makuun. Siksi olen täällä auttaakseni sinua tekemään juuri oikean valinnan.

Tiedän, että olet miettinyt tarpeitasi, budjetoinut laitteistoihin ja yleiskustannuksiin, mutta haluat vain yleiskatsauksen markkinoiden parhaista kaupallisista espressokoneista.

Katso alta tarkemmat tiedot:

La Marzocco GS3 kahvikone

Jos haluat espressokeitin laitteeltasi ihan kaiken, tästä löydät juuri sen. Italialaisen La Marzoccon takana oleva insinööritiimi on onnistunut hyödyntämään edistyneintä La Marzocco -teknologiaa ja siirtämään sen espressokoneeseen.

Kahvikone Magister ”Kappa XP”

”GB5 X” on perinteistä eurooppalaista tyyliä, ja se on tarkoitettu kohteisiin, joissa on klassinen estetiikka ja korkeimman suorituskyvyn vaatimus. 

La Marzocco Linea Mini

Klassisen La Marzocco Linea Classicin innoittamana tässä on Linea Mini, jossa on kaikki, mitä Linea Classicilla on, vaikka koko aivan erilainen, joten se mahtuu minkä tahansa keittiön pöytään. 

Kahvilan perustaminen

En ole kahvilan avaamisen asiantuntija, mutta kun on kyse asioiden liiketoiminnasta, se on samanlaista kuin minkä tahansa muun liiketoiminta mallin pitäminen. Löydät verkosta paljon tietoa tutkimuksen tekemiseen, esimerkiksi mihin olisi mahdollista perustaa oma kahvila.

Kahvilan perustamisessa tulee kuitenkin olemaan omat haasteensa. Ensisijainen niistä on kahvilan avaamiskustannukset. Sinun on myös laadittava liiketoimintasuunnitelma sen mukaisesti. Tärkeintä on kuitenkin tehdä tutkimusta ennen kuin hyppää pää edellä ja ostaa kaikki laadukkaimmat laitteet, kuten erilaisia ​​kahvinkeittimiä (kylmäkeittimet, puristimet, kertakäyttöiset kahvinkeittimet, tippakoneet jne.),

Suosittelemme aloittamaan pikkuhiljaa vähän edullisimmista laitteista ja siitä alkaa kehittämään yritystä.

Miten valita oikea kahvikone kahvilaan?

Kaupalliset espressokoneet ovat olemassa vain yhdestä syystä – pysyäkseen kahvila-alan vaatimuksissa. Jopa pienimmät. Tästä syystä ne eroavat hyvin kodin espressokoneista. Ne on suunniteltu tuottamaan jatkuvasti korkealaatuista kahvia koko päivän ajan, olipa kahvilasi kuinka täynnä.

Kaikki espressokoneet eivät kuitenkaan ole tasa-arvoisia. Ja kumman päädyt ostamaan, voi olla ratkaiseva vaikutus yritykseesi, aivan kuten oikean nimen valitseminen kahvilallesi. Siksi et halua kiirehtiä tässä päätöksessä.

Jotta voit tehdä tietoisen päätöksen, suosittelen lukemaan espressokeittimien toiminnasta tästä artikkelista alhaalta! Sitten voit yhdistää nämä neljä alla lueteltua tärkeää tekijää ja nähdä, mikä kaupallinen espressokeitin toimii parhaiten yrityksellesi.

Mikä on paras kahvikone?

Kaikista parhain kahvikone yritykselle on La Marzocco GS3-espressokeitin. Siitä löytyy kaikista parhaimmat komponentit kahvintekoon ja se on vielä hyvän hintainen. Tällä koneella asiakkaasi jää varmasti koukkuun yrityksesi tekemään kahviin. 

1. La Marzocco GS3-espressokeitin

Italialaisen La Marzoccon takana oleva insinööritiimi on onnistunut hyödyntämään edistyneintä La Marzocco -teknologiaa ja siirtämään sen espressokoneeseen, joka on täydellinen kahvilaasi. GS3-koneessa on kaksoiskeitin eli sekä 3,5 litran höyrykattila että 1,5 litran vedenkeitin, joissa kummassakin on oma lämpövastus, mikä tekee lämpötilan säädöstä tarkempaa. Sisäänrakennettu vesisäiliö voidaan täyttää manuaalisesti, mutta se voidaan liittää myös suoraan veteen.

Lisäksi GS3:ssa on sisäinen kiertopumppu, PID-lämpötilansäätö, digitaalinen näyttö, esilämmitysjärjestelmä, höyrysuutin, ruostumattomasta teräksestä valmistetut suodatinpidikkeet ja edistyneet tarkkuussuodatinkäyrät. Kone on hiljainen ja edellyttää vedensuodatusjärjestelmää. GS3-kone on saatavana kahtena eri versiona: AV-järjestelmä (Auto-Volumetric) ja MP-järjestelmä (Conical Mechanical Paddle).

Sisäänrakennettu WiFi-moduuli, jotta voit käyttää uutta La Marzocco Home -sovellusta. Käytä älypuhelinta näyttönä ja säädä lämpötilaa ja esi-infuusiota. Voit myös kytkeä espressokoneen päälle ja pois päältä sovelluksen kautta ja asettaa ajastimen niin, että se on valmis tarvittaessa.

Valitse AV (Auto-Volumetric), jonka avulla voit ohjelmoida veden tilavuutta ja MP (Manual Paddle), jolla on mahdollisuus hallita manuaalisesti esi-infuusiota, painetta ja suodatusaikaa. Taiteilijalle ja perfektionistille – verrattavissa klassiseen autoon, jossa on manuaalivaihteisto (MP) ja superautoon, jossa on elektroninen vaihteenvaihto (AV).

Tärkeät tiedot:

 • Tarkka lämpötilan säätö
 • Ihanteellinen kotikäyttöön
 • Käyttö älypuhelinsovelluksen kautta (WiFi)
 • Dual Boiler System

2. Kahvikone La Marzocco ”Linea GB5 X”, 3 ryhmää

 
”GB5 X” on perinteistä eurooppalaista tyyliä ja se on tarkoitettu kohteisiin, joissa on klassinen estetiikka ja korkeimman suorituskyvyn vaatimus. Tässä valkoisilla logoilla ja liljoilla merkityssä mallissa yhdistyvät edistyksellinen oma elektroniikka sekä alaa johtava lämpötilavakaus ja hydrauliikkajärjestelmät, jotka takaavat aina maksimaalisen tasaisuuden.
 
Koneessa on itsenäiset boilerit, jotka mahdollistavat erilaiset valmistuslämpötilat kussakin ryhmässä, sekä kätevä kuuman veden ekonomaiseri. Dynaaminen esilämmitin takaa myös vertaansa vailla olevan lämpötilan vakauden. Toisen sukupolven ”GB5” on La Marzoccon ensimmäinen sarja, joka on varustettu vesianturilla, joka mittaa veden johtavuuden ja kovuuden sen tullessa koneeseen. Näiden tietojen avulla käyttäjä voi seurata veden laatua ja tarkistaa suodatuksen suorituskyvyn ilman ylimääräisiä testausvälineitä.
 
Tärkeimmät tiedot:
 • Kaksoisboilerit

Erilliset boilerit optimoivat uuttamisen ja höyryntuotannon.

 • Kaksois-PID järjestelmä (kahvi ja höyry)

Tämän järjestelmän avulla voit ohjata lämpötilaa elektronisesti sekä kahvi- että höyrykattilassa.

 • ”Pro Touch” höyrysauvat

Tehokkaat höyrysauvat pysyvät viileinä kosketettaessa.

 • Digitaalinen näyttö

Intuitiivinen ohjelmointi helpottaa koneen parametrien säätämistä.

 • Kupinlämmitin (erikoistilaus)

3. La Marzocco Linea Mini

Klassisen La Marzocco Linea Classicin innoittamana tässä on Linea Mini, jossa on kaikki, mitä Linea Classicilla on, vaikka koko aivan erilainen, joten se mahtuu minkä tahansa keittiön pöytään. Suodatinkattila on vasta kehitetty ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu mikrokattila/lämpölohko nopeaa lämmitystä ja vakaata suodatuslämpötilaa varten, ja siinä on PID-ohjaus ilman näyttöä. Linea Mini on varustettu myös GS3:n ruostumattomasta teräksestä valmistetulla höyrykattilalla, joka esilämmittää suodatusveden. Mallimme on varustettu Pro Touch anti burn steamer.

Lisäksi kompaktissa espressokoneessa on baristavalot, paddle, integroitu 2 litran vesisäiliö, sisäänrakennettu kiertopumppu ja höyryventtiilin tyhjiöventtiili. Sisältää 2 ruostumattomasta teräksestä valmistettua suodatinpidintä, 4 tarkkuussuodatinkoria, sokkosuodattimen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun tampperin, 2 täydellistä vesianalyysisarjaa, 1 pienen maitokannun, backflush-puhdistusjauheen ja 1 käsikirjan.

Sisäänrakennettu WiFi-moduuli, jotta voit käyttää uutta La Marzocco Home -sovellusta. Käytä älypuhelinta näyttönä ja säädä lämpötilaa ja esi-infuusiota. Voit myös kytkeä espressokoneen päälle ja pois päältä sovelluksen kautta ja asettaa ajastimen niin, että se on valmis tarvittaessa.

Tärkeät tiedot:

 • Nopea ja vakaa lämmitys
 • Kompakti mutta tehokas
 • Käyttö älypuhelinsovelluksen kautta (WiFi)
 • Pro Touch anti burn steamer
 • Integroitu 2 litran vesisäiliö

Puoliautomaattinen vai automaattinen?

Ammattimaiset kahvinkeittimet ovat kulkeneet pitkän matkan höyrykäyttöisten kahvinkeittimien ajoista. Aiemmin vaivalloinen prosessi, jossa käsin ohjattiin raskaita vipuja, on tullut helpoksi nykypäivän puoliautomaattisissa ja automaattisissa (alias superautomaattisissa) koneissa.

barista, joka höyryttää maitoa kaupallisella espressokeittimellä
automaatio on todellakin siunaus, kun sinä tai baristasi teette pitkän työn aamusta iltaan. Riippumatta siitä, minkä koneen päädyt valitsemaan yllä olevasta luettelosta, et tule katumaan päätöstäsi. Mutta yrityksen omistajana sinun on silti valittava automaattisen vai puoliautomaattisen espressokoneen välillä.

Automaattikone on fiksumpi valinta useimmille yrityksille, koska se parantaa tehokkuutta ja helpottaa käyttöä ja työtä. Sinun ei tarvitse jauhaa papuja, tiivistää niitä tai huolehtia tasaisen uuttotason saavuttamisesta.

Se poistaa myös pitkän henkilöstön koulutuksen tarpeen. Superautomaattisen espressokoneen oppimiskäyrä on riittävän lempeä myös niille, joilla ei ole aikaisempaa baristakokemusta.

Jos et kuitenkaan aio tarjota satoja kupillisia kahvia joka päivä ja arvostat uuttoprosessin säätämistä manuaalisesti, puoliautomaattinen kone osoittautuu täydelliseksi lisäksi laiteluetteloosi. Myös sinun kannattaa katsoa meidän tampperi artikkeli, joilla voit puristaa kahvipapusi.