Paras termosmuki (2024)

Monille meistä kahvi on tärkeä juoma töissä kuin kotona – ja tämä tarkoittaa, että tarvitset luotettavan termosmukin. Halusitpa sitten kuumaa kahvia suoraan kahvinkeittimestä, kuumaa teetä tai vain kylmää vettä, termosmukisi pitää juomasi kuumana tai kylmänä todella pitkiä aikoja. Markkinoilla on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi minkälaisesta materiaalista se on valmistettu ja kuinka helppo siitä on juoda. Siksi olemme valinneet tähän artikkeliin parhaimmat kahvimaisteri tiimin mielestä parhaimmat tuotteet.

Kahvimaisteri tiimin ammattilaiset ovat vuosien varrella testanneet 45 erilaista matkamukia ja he ovat arvioineet niiden: kuuman ja kylmän lämpötilan säilyttämiskykyä, kestävyyden, vuodon mahdollisuuden, käytön helppouden ja paljon muuta. Viimeisimmissä testeissämme pyysimme näytteitä uusimmista matkamukeista ja käytimme niitä sekä toimistossa että työmatkoillamme nähdäksemme, kuinka hyvin ne kestivät.  Pistimme parhaimmat merkille niiden helppouden ja kestävyyden piirtein. Keräsimme parhaat termosmukit testien aikana hyvin suoriutuneista.

Kaikista paras

Termosmuki Fellow ''carter slide''

”Carter Move” -mukista tuli juuri entistäkin kätevämpi. Ainutlaatuisessa kulmassa oleva kansi liukuu auki peukalolla työntämällä. Kaksiseinäinen vakuumi pitää nesteen kuumana jopa 6 tuntia. Tilavuus; 473 ml

Tyylikäs

Termosmuki Fellow

Fellow uusi luomus – ”Carter Everywhere” – on matkamuki, joka pitää juomasi pitkään kuumana tai kylmänä. Siinä on juuri oikean levyinen suuaukko mistä on helppo juoda. Säilyttää lämmön 12 tuntia ja pysyy kylmänä jopa 24 tuntia. Tilavuus; 350ml

Edullisin

Termosmuki ''Stelton To Go Click''

Teräsmuki To Go Click -kuppi kuuluu Stelton I:cons -sarjaan. Tämä sarja koostuu laitteista, jotka on luotu käytettäväksi tien päällä. I:cons  sarjan erottuva piirre: esteettisyys ja toimivuus. Tilavuus; 0,4 l

Miten valita paras termosmuki?

Materiaali

Monet termosmukit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, vaikka markkinoilta löytyy myös posliini-, lasi- ja silikonivaihtoehtoja. Kaksiseinämäinen rakenne on yleinen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen mukien kanssa, ja se auttaa parhaiten pitämään juomasi kuumana tai kylmänä pidempään. Jos kuitenkin valitset lasimukin, harkitse borosilikaattilasia, se on valmistettu kestämään kuumien nesteitä ja se on kestää paremmin jos pudotat sen. Posliininen termosmuki on mielestämme huonompi laatuisempia, koska se ei eristä niin hyvin lämpöä.

Kansi

Eri termosmukeissa on erilaisia kansia. Hyvät termosmukit eivät vuoda ja niistä on helppo juoda. Asiantuntijamme rakastivat Fellow termosmukia, koska se ei vuoda vaikka se kaatuisikin ja myös siitä on todella mukava ja helppo juoda sen leveän suuaukon ansiosta. Kiinnitettävät kannet eivät vuoda myöskään niin helposti. Ne, jotka pitävät perinteisemmästä kahvallisesta mukista, saattavat huomata aina miettiä termosmukin hommaamista, kun kahvi kaatuu ja se sotkee kaikki paikat. Myös voit hommata semmoisen missä kansi liikkuu vain peukalolla työntämällä, joten kansi on aina turvaamassa, että juomasi ei läiky vaikka se kaatuisikin.

Pesu

Tarkista kestääkö termosmuki tiskikoneella pesemisen, koska jos ei niin sinun täytyy käsin tiskiharjalla tai sienellä se pestä. Kuitenkin suurinosa termosmukeista kestää konepesun.

Mikä on paras termosmuki?

Tiimimme kriitikoiden mielestä parhain termosmuki on fellow ”carter slide.” Se pitää juoman kuumana tai kylmänä pitkään ja se on tiivis. Myös sen täydellisen suuaukon takia siitä on helppo juoda.

Paras termosmuki

1. Termosmuki Fellow Carter Slide Matte

Lähde liikkeelle! Fellow:n palkitusta ”Carter Move” -mukista tuli juuri entistäkin kätevämpi. Ainutlaatuisessa kulmassa oleva kansi liukuu auki peukalolla työntämällä, jotta voit pitää kahvitaukoja puolivälissä matkaa ja liukuu sitten vaivattomasti taaksepäin lukiten sisäänsä lämmön ja maun.

KÄYTÄ MISSÄ VAIN

Olitpa sitten ruuhkassa tai vaeltamassa, tämä muki kulkee mukanasi mihin vain. Toimii myös kun sinulla ei ole aikaa mihinkään muuhun kuin järjettömän hyvään kahviin.

LIUKULUKITTUVA KANSI

Vuotamaton tiiviste liukuu auki ja sulkeutuu helposti nopeaa siemailua ja turvallista säilytystä varten.

”TRUE TASTE” KERAAMINEN PINNOITE

Keraaminen sisustus pitää kahvisi puhtaana hajuista, öljyistä ja ”vanhojen pennien” mausta.

LÄMMÖNPITÄVÄ KAKSISEINÄINEN VAKUUMI

Suunnitelmat muuttuvat – mutta kahvisi lämpötilan ei pitäisi. Eristetty ruostumaton teräs säilyttää lämmön tai pysyy kylmänä jopa 6 tuntia.

YHTEENSOPIVA MUKITELINEIDEN KANSSA

Ellet lainaa Barbien kuumaa vaaleanpunaista Corvettea, tämän mukaan otettavan mukin ohut leveys sopii varmasti jokaiseen mukitelineeseen.

KULKEE MUKANASI

Olipa kyseessä bussi, juna tai skootteri, voit virallisesti nauttia kofeiinia työmatkallasi.

BREW-AND-GO

Et tarvitse kahvikannua! 62 mm:n sisäreuna sopii suosikkisuodattimeesi ja vie sinut ulos ovesta nopeammin.

YKSITYISKOHDAT

– Tilavuus: 354 ml/473 ml

– Mitat: rungon ja suun halkaisija: 77 mm

– Materiaalit: 304 18/8 ruostumaton teräs, BPA-vapaa muovikansi, ”True Taste” sisäkeraaminen pinnoite

HOITO + KÄYTTÖ

– Keittimien yhteensopivuus: sopii tavallisiin suodattimiin; ei ole yhteensopiva AeroPress®-kahvinkeittimen tai Prismo AeroPress® -lisäosan kanssa

 Mukitelineiden yhteensopivuus: sopii useimpien autojen mukitelineisiin

– Puhdistus: vain käsinpesu. Katso ohjeet täältä

– VAROITUS: TUKETUMISVAARA – Pienet osat. Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille

2. Termomuki Fellow Carter Everywhere Matte Black

Fellown uusi luomus – ”Carter Everywhere” – on matkamuki, joka on täysin sisällä olevan kahvin arvoinen. Suunniteltu vahvistamaan aisteja ja suunniteltu sopimaan suosituimpiin manuaalisiin kahvinkeittimiin, joten voit nauttia kahvistasi täysillä – milloin tahansa, missä vain.

LEVEÄ SUUAUKKO

Et kai siemaile kahviasi pikkuisessa kodin kolossa? Sinun ei myöskään tarvitse tyytyä siemailemaan pienestä suuaukosta ”Carter Everywhere” -termomukin kanssa: mukin inspiroima suuaukko sallii sinun päästä käsiksi juoman täyteen aromiin ja kokeilemaan juomasi lämpötilaa ennen juomista.

HELPOSTI JUOTAVA, OHUT REUNA 

Kapeneva, ohut reuna jäljittelee Cabernet-lasia ja tuo kahvin suoraan makuhermoillesi ja istuu samalla mukavasti suuhusi.

IDEAALINEN MAKU KERAAMISEN PINNOITTEEN AVULLA

Kahvin tulisi maistua juuri sellaiselta kuin haluat. Toisin kuin ruostumattomassa teräksessä, keraaminen sisäosa pitää juomasi puhtaana hajuista, kahviöljyistä sekä ”raudan” mausta.

BREW-AND-GO -YHTEENSOPIVUUS

Ohita yksi askel juomanvalmistuksessa 69 mm:n vanteella, joka on suunniteltu sopimaan suosituimpiin manuaalisiin kahvinkeittimiin (Hario, AeroPress jne.).

HEAT-LOCK KAKSISEINÄINEN TYHJIÖSÄILIÖ

304 18/8 -eristetty ruostumaton teräs säilyttää lämmön 12 tuntia ja auttaa juomia pysymään kylminä jopa 24 tuntia.

VUOTAMATON TIIVISTE

Nopea, 270°:n kiertolukitus lukitsee kannen estääkseen nesteen läikkymisen. Rentoudu: laukkusi on varmasti turvassa tämän mukin kanssa!

Ei konepesun kestävä.

3. Termosmuki ''Stelton To Go Click''

AINUTLAATUINEN SUUNNITTELU

Kupin on luonut tanskalainen Stelton yhtiö, joka kiinnittää erityistä huomiota tuotesuunnitteluun. Ruostumattomasta teräksestä ja korkealaatuisesta muovista valmistettu muki näyttää erittäin tyylikkäältä, modernilta ja kestävältä. Kaksiseinäisen lämpövaikutuksen ansiosta juoma pitää lämpötilansa pidempään. Mukit ovat 200 tai 400 ml ja niitä löytyy erilaisina väreinä!

ÄLYKÄS KLIKKAUS-TOIMINTO

Teräksisessä mukissa To Go Click on Smart Click -kansi: sinun tarvitsee vain painaa kansi helposti ja voit avata ja sulkea sen turvallisesti. Juominen kupista on erittäin kätevää, koska voit tehdä sen kupin molemmilta puolilta (360 astetta) – ikään kuin joisit tavallisesta kupista!

HELPPO SÄILYTTÄÄ

Muki on helppo pestä käsin, koko kansi on konepestävä.

Yhteenveto

Jos haluat kahvisi säilyvän pitkään tai olet muuten vain hitaasti nauttija ihminen, kannattaa harkita termosmukin hommaamista. Termosmuki pitää kahvin todella pitkään kuumana.

Kannattaa katsoa itselle sopivimmat ominaisuudet kuten; koko, kansi, eristävyys ja hinta laatusuhde. Tästä artikkelista löydät kaikki haluamasi vaihtoehdot!