Paras kahvinkeitin: 7 parasta vertailussa

Kahvinkeitin on olennainen osa monen aamurutiinia, ja valikoima markkinoilla on laaja. 

Kahvinkeittimien joukosta löytyy monia ominaisuuksia, jotka voivat ratkaista juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. 

Oman budjettisi ja kahvimieltymystesi huomioiden voit löytää kahvinkeittimen, joka tekee jokaisesta aamujuomastasi nautinnollisen kokemuksen.

Tämän artikkelin avulla löydät helpommin täydellisen kahvinkeittimen, joka vastaa juuri sinun odotuksiasi.

Paras kahvinkeitin jokaiseen tarpeeseen nopeasti:

 1. Paras kahvinkeitin: Moccamaster kahvinkeitin Professional CD
 2. Iso kahvinkeitin: KitchenAid Kahvinkeitin
 3. Yhden kupin kahvinkeitin: Moccamaster Cup-One Matt Black kahvinkeitin
 4. Retro kahvinkeitin: Smeg kahvinkeitin 50’s Style
 5. Jauhava kahvinkeitin: Philips All-in-1 jauhava kahvinkeitin
 6. Kahvinkeitin ajastimella: Bosch kahvinkeitin Styline
 7. Halpa kahvinkeitin: Philips kahvinkeitin HD5120/00

Mikä on paras kahvinkeitin?

Moccamaster Professional CD Grand AO erottuu erinomaisella kahvin aromilla, nopealla ja tasaisella haudutuksella sekä kestävyydellään, mikä tekee siitä parhaan valinnan.

1. Moccamaster kahvinkeitin Professional CD Grand AO

Muotoilu
Kapasiteetti
Käyttömukavuus
Kahvin maku

Yhteenveto

Moccamaster Professional CD Grand AO on tyylikäs ja tehokas kahvinkeitin, joka valmistaa 1,8 litraa täydellistä kahvia vain seitsemässä minuutissa. Sen kaksinkertainen lämmityselementti ja säädettävä lämpölevy takaavat optimaalisen haudutuslämpötilan ja kahvin maun.

88 %

Kokonaispisteet

Tutustu uuteen kahvinkeittimen mestariteokseen: Moccamaster Professional CD Grand AO! Tämä tyylikäs laite loistaa hopeanhohtoisena ja tuo modernia eleganssia keittiöösi, valmistaen suuria määriä kahvia nopeasti.

2. KitchenAid kahvinkeitin 1,7 L Musta

Muotoilu
Kapasiteetti
Käyttömukavuus
Kahvin maku

Yhteenveto

KitchenAid Drip Kahvinkeitin 1,7 L Musta on tyylikäs ja käytännöllinen valinta, joka keittää suuren 1,7 litran kahvimäärän vaivattomasti. Sen moderni muotoilu, ohjelmoitavuus ja tehokas lämpimänäpitotoiminto tekevät siitä erinomaisen lisän mihin tahansa keittiöön.

83 %

Kokonaispisteet

Tutustu KitchenAid Drip Kahvinkeitin 1,7 L Musta -malliin, joka yhdistää. Tämä kahvinkeitin erottuu keittiössäsi sen modernin muotoilun ja kromisten yksityiskohtien ansiosta.

3. Yhden kupin kahvinkeitin ''Moccamaster Cup-One Matt Black''

Muotoilu
Kapasiteetti
Käyttömukavuus
Kahvin maku

Yhteenveto

Moccamaster Cup-One Matt Black on kompakti ja tehokas kahvinkeitin, joka valmistaa täydellisen kupillisen kahvia vain neljässä minuutissa. Se on helppokäyttöinen ja siinä on automaattinen virrankatkaisu.

79 %

Kokonaispisteet

Tämä kahvinkeitin on ihanteellinen kiireisiin aamuihin, sillä sen kompakti koko ja automaattinen virrankatkaisu tekevät siitä sekä turvallisen että helppokäyttöisen. Moccamaster Cup-One Matt Black -kahvinkeitin valmistaa täydellisen kupillisen suodatinkahvia vain neljässä minuutissa.

4. Smeg kahvinkeitin 50's Style

Muotoilu
Kapasiteetti
Käyttömukavuus
Kahvin maku

Yhteenveto

Smeg 50’s Retro kahvinkeitin yhdistää tyylikkään retrodesignin ja modernit toiminnot, kuten LED-näytön ja keep-warm-toiminnon, mahdollistaen jopa 10 kupillisen valmistuksen kerralla.

83 %

Kokonaispisteet

Smeg 50’s Retro kahvinkeitin yhdistää elegantin retrodesignin ja modernit toiminnot. Tämä kahvinkeitin mahdollistaa jopa 10 kupillisen valmistamisen kerralla ja antaa sinun säätää kahvin voimakkuutta haluamallasi tavalla, mikä tekee siitä ihanteellisen suurempienkin ryhmien kestitsemiseen.

Paras kahvinkeitin myllyllä

5. Jauhava kahvinkeitin Philips All-in-1 Brew

Muotoilu
Kapasiteetti
Käyttömukavuus
Kahvin maku

Yhteenveto

Philips All-in-1 Brew HD7900/50 kahvinkeitin yhdistää jauhavan myllyn ja älykkään annostelun, tarjoten mukautettavan ja energiatehokkaan kahvinvalmistuskokemuksen.

86 %

Kokonaispisteet

Philips All-in-1 Brew HD7900/50 -kahvinkeittimessä yhdistyvät jauhava mylly ja säädettävä jauhatustaso, mikä mahdollistaa parhaimpien aromien saannin suoraan pavuista. Tämä keitin sopii niin aamun piristykseen kuin iltapäivän nautintoihin, ja voit valita kahvin voimakkuuden itse.

6. Bosch kahvinkeitin Styline TKA8013

Muotoilu
Kapasiteetti
Käyttömukavuus
Kahvin maku

Yhteenveto

Bosch Styline TKA8013 -kahvinkeitin tarjoaa tyylikästä muotoilua ja tehokkuutta, valmistaen jopa 15 kupillista aromaattista kahvia nopeasti. Dual Heating -järjestelmä pitää kahvin kuumana ja maukkaana, ja automaattinen virrankatkaisu lisää turvallisuutta.

81 %

Kokonaispisteet

Bosch Styline TKA8013 -kahvinkeitin yhdistää tyylikkään muotoilun ja nopean toiminnan, valmistaen jopa 15 kupillista aromaattista kahvia muutamassa minuutissa. Lisää vain kahvi ja vesi, käynnistä laite, ja nauti pitkään kuumana pysyvästä kahvista.

7. Halpa kahvinkeitin Philips HD5120/00 Eco

Muotoilu
Kapasiteetti
Käyttömukavuus
Kahvin maku

Yhteenveto

Philips HD5120/00 Eco Conscious Edition -kahvinkeitin tarjoaa ympäristöystävällisen ja tyylikkään vaihtoehdon, joka valmistaa jopa 1,2 litraa kahvia energiatehokkaasti ja aromikkaasti.

84 %

Kokonaispisteet

Philips HD5120/00 Eco Conscious Edition -kahvinkeitin yhdistää tyylikkyyden ja ympäristötietoisuuden, käyttäen 100-prosenttisesti biopohjaisia muoveja ja energiatehokkaita toimintoja. Sen minimalistinen muotoilu ja silkinvalkoinen mattapinta tarjoavat modernin ilmeen, samalla kun keitin valmistaa jopa 1,2 litraa kahvia.

Miten valitsen kahvinkeittimen?

Kun valitset kahvinkeitintä, kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään seikkaan:

 1. Kapasiteetti: Useimmat suodatinkahvinkeittimet valmistavat noin 10–14 kupillista kahvia, yleisin määrä on 12 kupillista. Pienempiä ja usein edullisempia vaihtoehtoja löytyy yhden kahvinjuojan kotiin tai pieniin tiloihin.

 2. Karahvin tyyppi: Yleisimmät karahvityypit ovat lasi ja termos. Lasikarahvit ovat kevyitä ja helppoja puhdistaa niiden laajan suuaukon ansiosta. Ne kestävät usein myös astianpesukoneessa pesun. Termoskarahvit ovat hieman järeämpiä, niitä ei yleensä voi pestä astianpesukoneessa ja ne ovat yleensä kalliimpia, mutta ne pitävät kahvin kuumana tunteja ilman lämpölevyä. Termoskarahveilla on myös pienempi kapasiteetti kuin lasikarahveilla niiden eristettyjen seinämien vuoksi.

 3. Muokattavat keittoasetukset: Monet paremmat suodatinkahvinkeittimet antavat sinun säätää kahvin vahvuutta ja jotkut jopa keittolämpötilaa. Jos pidät kahvistasi tietynlaisena tai haluat vaihdella asetuksia käyttäessäsi eri kahvipapuja parhaan maun saavuttamiseksi, valitse kahvinkeitin, jossa on nämä ominaisuudet.

 4. Sisäänrakennettu kahvimylly: Kahvin jauhaminen juuri ennen keittämistä takaa tuoreimman maun. Joissakin kahvinkeittimissä on sisäänrakennettu mylly, joka sallii papujen säilytyksen suoraan laitteessa. Ne vievät vähemmän tilaa kuin erillinen mylly, mutta saattavat tehdä kahvinkeittimestä hieman kömpelömmän (yleensä yläosassa). Sisäänrakennetulla myllyllä varustetut kahvinkeittimet ovat yleensä kalliimpia kuin myllyttömät mallit.

Kahvinkeittimen sähkönkulutus

Kahvinkeittimien sähkönkulutus riippuu niiden tehonkulutuksesta ja käyttöajasta. Keskikokoisen kahvinkeittimen teho on yleensä noin 1000 wattia, ja tyypillinen keittoaika on noin 10 minuuttia kerrallaan. Pienempien kahvinkeittimien teho voi olla alhaisempi, esimerkiksi 750 wattia, kun taas suurempien mallien teho voi nousta jopa 1500 wattiin.

Jos keskikokoinen kahvinkeitin, jonka teho on 1000 wattia, käytetään 10 minuuttia päivässä, sen päivittäinen energiankulutus on noin 0,167 kilowattituntia (kWh). Viikon aikana tämä tarkoittaa, että kahvinkeitin kuluttaa noin 1,169 kWh. Olettaen, että sähkön hinta on 10 senttiä per kWh, viikoittaiset sähkökustannukset ovat noin 12 senttiä, kun kahvinkeitintä käytetään joka päivä.

Yhteenveto - Parhaat kahvinkeittimet

Kategoria

Merkki

Malli

Paras kahvinkeitin

Moccamaster

Professional CD Grand AO

Iso kahvinkeitin

Kitchenaid

Drip 1,7 L Musta

Yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster

Cup-One Matt Black

Retro kahvinkeitin

Smeg

50's Retro

Jauhava kahvinkeitin

Philips

All-in-1 Brew HD7900/50

Kahvinkeitin ajastimella

Bosch

Styline TKA8013

Halpa kahvinkeitin

Philips

 Eco Conscious Edition

Kun valitset kahvinkeittimen, mieti tarpeitasi: pienet mallit sopivat yksittäiskäyttöön, suuremmat jopa 14 kupille. 

Lasikarahvit ovat helppoja puhdistaa, kun taas termoskarahvit pitävät kahvin kuumana pidempään.

Jos kahvin laatu on tärkeää, harkitse keitintä säädettävillä vahvuus- ja lämpötila-asetuksilla tai sisäänrakennetulla kahvimyllyllä tuoreimman maun saavuttamiseksi.