Paras joulukalenteri

Joulun taikaa ei tarvitse etsiä vain lahjojen alta, sillä voimme herätä joka aamu jännittävään yllätykseen nauttimalla kupillisen kahvia joulukalenteristamme.

Tervetuloa seikkailulle, joka yhdistää joulun taian ja kahvin nautinnon ainutlaatuisella tavalla.

Kahvi joulukalenteri ei ole pelkästään perinteinen lahja, vaan se on myös tapa tuoda arkeen ripaus luksusta ja hemmottelua joka aamu. Kahvi joulukalenterit ovat myös loistava tapa jakaa joulun iloa ystävien ja perheen kesken. 

Mutta mistä löytää tämä taianomaisen maukas kahvi joulukalenteri? Mitkä ovat suosituimmat kahvimerkit, jotka tarjoavat näitä kalentereita, ja miten voit valita juuri sen oikean?

Kaikista paras

Slurp 2023

Laadukasta kahvia: Vaalea – Keskipaahtoinen – Tumma

Koko: 60g kahvipakkauksia

Molemmat: Papuina tai jauhettuna

Premium

Coffee Friend ”Premium”

Kahvipavut: single-origin kahveja

koko: 24g kahvipakkauksia

Tyylikäs: pakattu ylelliseen rasiaan

Klassikko

Coffee Friend ”Classic”

Kahvipavut: Erilaisia speciality kahveja

koko: 24g kahvipakkauksia

Sijainti: Eripuolilta maailmaa

Mikä on paras kahvi joulukalenteri?

Kahvijoulukalenterit tuovat joulun odotukseen ripauksen herkullisuutta ja iloa. Tässä vertailussa tutkimme kolmea suosittua vaihtoehtoa. Selvitämme, miksi SLURPin joulukalenteri nousee ylitse muiden ja tarjoaa täydellisen makumatkan joulun odotukseen.

SLURP:

 • Suomalainen pienpaahtimokahvi
 • Laaja makumaailma
 • Papuina tai suodattimena
 • Joulun odotuksen yllätys
 • Joulun maku

Coffee Friend Premium:

 • Laadukkaat kahvit maailmalta
 • Ylellinen rasia
 • Kahvipavut
 • Vaihtuvat maistelut
 • Odotuksen iloa

Coffee Friend Classic:

 • Laadukkaat kahvit
 • Monipuolinen valikoima
 • 2 kuppia/paketti
 • Rasiat
 • Joulutunnelma

Miksi SLURP on paras: SLURP erottuu suomalaisella pienpaahtimokahvillaan, joka tarjoaa aitoa suomalaista kahvikulttuuria. Kalenteri tarjoaa laajan makumaailman ja mahdollisuuden valita papuina tai suodattimena.

1. SLURP joulukalenteri 2023

Tervetuloa kahvin ystävien unelman täyttymykseen! SLURP Joulukalenteri 2023 on enemmän kuin pelkkä kalenteri – se on matka läpi makujen ja tuoksujen, joka ilahduttaa aistisi joka ikinen aamu joulukuun ajan.

Pienpaahtimokahvia Suomesta

Kalenterin 24 luukkua kätkevät sisäänsä pienen palan suomalaista kahvimaailmaa. Jokainen kahvipaketti on peräisin kotimaisilta pienpaahtimoilta ja vastapaahdettua. Voit maistaa intohimon ja huolellisen valmistuksen jokaisessa kupillisessa.

Makuja Jokaiseen Mieltymykseen

Oli makusi sitten vaalea, keskipaahtoinen tai tummapaahtoinen, SLURP Joulukalenteri tarjoaa monipuolisen valikoiman kahveja, joista voit valita suosikkisi päivästä toiseen. Jokainen päivä tuo mukanaan uuden ja jännittävän makuseikkailun.

Valitse Tuoreus: Papuina Tai Suodattimena

Voit nauttia kahvistasi juuri niin kuin haluat. Valitse kahvisi papuina, jauha ne tuoreena joka aamu ja luo täydellinen kupillinen, tai valitse suodatinjauhatus, jotta saat kahvistasi heti valmiin kupin.

SLURP Joulukalenteri 2023 on täydellinen lahja kahvin ystävälle tai tapa aloittaa jokainen aamu joulukuussa nautinnollisen kahvihetken merkeissä. Ota kahvin ja joulun yhdistelmä vastaan avosylin ja sukella makujen maailmaan!

2. Kahvijoulukalenteri Coffee Friend ”Premium”

Anna joulun odotukselle uusi merkitys Coffee Friend Premium Kahvijoulukalenterin avulla. Tämä upea kalenteri sisältää 24 poikkeuksellista single-origin kahvipakettia maailman tunnetuimmilta kahvikasvatusalueilta. Jokaisessa paketissa on 24 grammaa vastapaahdettua kahvia, joka riittää valmistamaan kaksi herkullista kahvikuppia. Kalenteri on täynnä odotuksen iloa ja herkullisia hetkiä.

Laatukahvit maailmalta

Kahvijoulukalenterissa pääset maistelemaan huolella valikoituja kahveja eri puolilta maailmaa. Jokainen kahvi edustaa parasta laatua ja tarjoaa makumatkan eri kahvialueille. Pavut ovat paahtotekniikalla viimeisteltyjä, joten ne sopivat kaikkiin valmistusmenetelmiin.

Juhlava rasia

Kalenterin paketit on pakattu ylelliseen, kiiltävään rasiaan, joka säteilee juhlavärejä. Lisäksi jokainen kahvipaketti tulee omassa pienessä rasiassaan, joka tuo joulun odotuksen aamuihin ripauksen lisäjännitystä. Kalenteri on täydellinen niille, jotka rakastavat joululahjojen avaamisen rituaalia.

Pidennä joulun tunnelmaa

Coffee Friend Premium Kahvijoulukalenteri antaa jokaiselle aamulle jouluisen ja herkullisen alun. Se on täydellinen lahja joulun odottajille ja kahvin ystäville. Lisää ripaus joulun tunnelmaa ja makuelämyksiä adventtiaikaan.

3. Kahvijoulukalenteri Coffee Friend ”Classic''

Lähde unohtumattomalle makumatkalle joulun odotuksen aikana Coffee Friend Classic Kahvijoulukalenterin seurassa.

Tässä upeassa kalenterilaatikossa on 24 luukkua täynnä huolella valikoituja single-origin kahveja maailman maineikkaimmilta kahvikasvatusalueilta. Jokainen päivä tuo mukanaan uuden kahviseikkailun, kun avaat luukun ja pääset maistelemaan huolella paahtoja kahvilaatuja.

Laadukkaat specialty kahvit

Kahvijoulukalenteri tarjoaa ainoastaan parhaimpia specialty-kahveja. Jokainen 24 gramman kahvipaketti on vastapaahdettu ja jauhettu, jotta voit valmistaa kaksi maukasta kupillista kahvia päivittäin. Laatukahveina ne tarjoavat monipuolisia ja rikkaasti makuvivahteisia elämyksiä.

Maistele maailmaa

Kahvijoulukalenteri esittelee kahvit eri puolilta maailmaa, kuten Kolumbiasta, Nicaraguasta, Perusta, Guatemalasta, Indonesiasta, Meksikosta, Etiopiasta, Malawista, Papua-Uudesta-Guineasta, Keniasta ja Tansaniasta. Jokainen maku on ainutlaatuinen ja tarjoaa oman makumatkansa.

Täydellinen joululahja tai omaan nautintoon

Tämä kahvijoulukalenteri sopii täydellisesti niille, jotka rakastavat kahvia ja haluavat maistella maailman parhaita kahveja joulun aikaan. Se on myös erinomainen lahjaidea kahvin ystäville. Anna lahjaksi makujen matka ja herkullisia aamuhetkiä!

Kuinka säilyttää kahvi joulukalenteri?

Kahvijoulukalenterin säilyttäminen asianmukaisesti on ensiarvoisen tärkeää, jotta voit varmistaa, että jokainen päivittäinen kahvimaistiainen säilyy tuoreena ja herkullisena aina joulukuun viimeiseen päivään saakka. Tässä on joitakin tärkeitä vinkkejä kahvijoulukalenterin oikeaan säilytykseen:

1. Viileä ja Kuiva Paikka: Valitse säilytyspaikka, joka on viileä ja kuiva. Paras lämpötila säilytykselle on yleensä huoneenlämpö, noin 18-24 °C. Vältä altistamasta kahvijoulukalenteria suoralle auringonvalolle ja äärimmäisille lämpötilavaihteluille, jotka voivat vaikuttaa kahvin laatuun.

2. Sulje Huolellisesti: Kun avaat päivittäisen luukun ja poimit kahvimaistiaisen, muista sulkea luukku huolellisesti takaisin. Tämä estää ilman ja kosteuden pääsyn kahvipapujen tai jauheen sisään, mikä voi vaikuttaa haitallisesti kahvin makuun ja tuoreuteen.

3. Tarkista Päiväys: Tarkista kahvijoulukalenterin pakkauksesta, onko siinä “parasta ennen” -päivämäärä. Vaikka kahvimaistiaiset ovat yleensä pieniä määriä, on hyvä tietää, kuinka pitkään ne säilyvät parhaassa kunnossa. Noudata päivämääräsuosituksia, jos ne ovat saatavilla.

4. Erikoishuomioita: Joissakin kahvijoulukalentereissa voi olla erityisiä ohjeita säilytyksestä tai lisätietoja päiväyksistä. Tarkista aina pakkauksesta mahdolliset erityisohjeet ja noudata niitä.

5. Nauti Ajoissa: Kahvimaistiaiset ovat parhaimmillaan tuoreina, joten pyri nauttimaan ne ajoissa. Vaikka säilytysolosuhteet olisivat optimaaliset, kahvi voi menettää tuoreutensa ajan myötä. Siksi on suositeltavaa nauttia kahvimaistiaiset joulukuun aikana, jotta voit kokea niiden täydellisen maun.

6. Huomioi Pakkauksen Laatu: Laadukkaassa ja tiiviissä pakkauksessa säilytys on yleensä parempi. Hyvin suljettu pakkauksen estää ilman ja kosteuden pääsyn kahvimaistiaisten luokse.

Kahvijoulukalenterin säilyttäminen oikein takaa sen, että voit nauttia jokaisesta kahvimaistiiaisesta parhaimmassa mahdollisessa kunnossa. Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että joulukausi täyttyy herkullisista ja tuoreista kahvihetkistä.

Yhteenveto

Kahvijoulukalenterit ovat herkullinen ja ilahduttava tapa aloittaa joulukausi. Ne tarjoavat päivittäisen kahvimaistiaisen, joka voi olla monen kahvin ystävän unelman täyttymys. Tärkeimmät huomioitavat asiat kahvijoulukalenterin valinnassa ovat seuraavat:

 1. Maut: Kahvijoulukalentereissa voit odottaa löytäväsi erilaisia kahvimaistiaisia, jotka vievät sinut makumatkalle ympäri maailmaa. Valitse kalenteri, jonka maut sopivat omaan makuusi.

 2. Säilytys: Säilytä kahvijoulukalenteria viileässä ja kuivassa paikassa varmistaaksesi kahvien tuoreuden ja laadun säilymisen.

 3. Päiväys: Tarkista kahvijoulukalenterin päiväykset ja nauti kahvimaistiaiset parhaimmillaan tuoreina.

 4. Lahjaidea: Kahvijoulukalenteri on mainio lahjaidea kahvin ystäville ja herkkusuille. Se tekee joulusta herkullisemman.

 5. Ympäristöystävällisyys: Valitse kahvijoulukalenteri, jonka pakkaus on ympäristöystävällinen, jos haluat vähentää ympäristövaikutuksia.

Kahvijoulukalenterit tuovat iloa ja herkullisia hetkiä joulun odotukseen, ja niitä on saatavana monia erilaisia makuja ja tyylikkäitä pakkauksia. Valitse oma suosikkisi ja nauti päivittäisistä kahvihetkistäsi koko joulukuun ajan.

FAQ Kahvi joulukalenteri

Kyllä, kahvijoulukalenteri on erinomainen lahjaidea kahvin ystäville ja herkkusuille. Se tarjoaa joulun odotukseen herkullisen lisän.

Voit ostaa kahvi joulukalenterin tästä artikkelista ja myös useimmiten kahvikaupoista, verkkokaupoista ja suurimmista tavarataloista.

Kahvimaistiaisten parasta ennen -päivämäärä voi vaihdella, mutta ne ovat yleensä parhaimmillaan, kun ne nautitaan mahdollisimman tuoreina, varsinkin jos ne ovat kahvipapujen muodossa.

Uskotaan, että joulua on vietetty 500-luvulta lähtien. Vertailun vuoksi nykyiset kahvijoulukalenterit ovat suhteellisen uusi perinne, joka alkoi 1850-luvulta Saksassa. Gerhard Langia pidetään laajalti joulukalenteri perinteen aloittamana. Hänen käsityksensä 24-luukkuisesta joulukalenterista julkaistiin ensimmäisen kerran 1900-luvun alussa, ja siitä lähtien tapa kasvoi maailmanlaajuisesti.